Annie de Rooy Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Annie de Rooy Lookalike

Een foto van de lookalike van Annie de Rooy

30 minuten

Live

11080 keer (info)

1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Annie de Rooy kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Voor wie alles al heeft gezien en gehoord kunnen wij zeggen dat we een nieuwe top-act in huis hebben. Hij is de lookalike, en nog gekker dan de echte Annie de Rooy (alias Paul de Leeuw).
Met zijn vertolking van o.a. de Regenboog, De schreeuw van de Leeuw en Ik heb je lief is het of de echte op het podium staat!
Aangevuld met de nodige humor van Bob de Rooy en hits als Country Roads en Manuela zet hij elke zaal volledig op zn kop!
Deze lookalike was ook finalist in de soundmixshow van Henny Huisman.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Paul de Leeuw, Annie de Rooy Lookalike, Annie de Rooy Imitator, Annie de Rooy Dubbelganger, Bob de Rooy, Filmpje, Typetje, Sound-a-like,

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©