Arnold Schwarzenegger lookalike / imitator

Het logo van Lookalikes Nederland

Arnold Schwarzenegger lookalike / imitator

Een foto van de lookalike van Arnold Schwarzenegger

tot 3,5 uur

n.v.t.

9088 keer (info)

795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van
Notice: Undefined variable: imitator in /home/public/sites/www.lookalikes-nederland.nl/includes/Lookalike/include/index.php on line 24
Arnold Schwarzenegger kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Hier is Arnold Schwarzenegger..! Mensen staan versteld van de gelijkenis met de krachtpatser. In 1991 gebeurde het voor deze lookalike. Op een vakantie in Amerika besloot hij zijn snor af te scheren en zijn haar te veranderen.
Vanaf dat moment herkenden mensen hem als één van de grootste sterren van Hollywood: Arnold Schwarzenegger! Ook zijn vrouw kon haar ogen niet geloven, en gaf hem terug in Nederland als verrassing op voor een lookalike wedstrijd. Hij werd vierde en sinds die dag besloot hij om een professionele lookalike te worden. Een lookalike die ook nog eens gek is van zijn idool!

Ideaal voor openingen, filmspots, maar ook als bezienswaardigheid, meet and greet....

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: