Lookalikes Nederland

Bob de Rooy lookalike / imitator - Biografie

Het logo van Lookalikes Nederland

Bob de Rooy lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5703 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.349,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Bob de Rooy kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

Sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, vrijgezellenparty´s... en in het café op de hoek.
Het publiek raakt direct betrokken bij Bob´s Bingo, Safe Negerzoenen, en het Ritmisch Sensueel Komkommer-eten. Maar natuurlijk zingt hij ook een aantal van uw favoriete nummers waarbij "Vlieg met me mee naar de regenboog" uiteraard niet ontbreekt. Uiteraard kunnen voor elke gelegenheid speciale teksten en nummers worden geproduceerd.

X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
E-mail:
Bericht:
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: