Lil Kleine lookalike / imitator

Het logo van Lookalikes Nederland

Lil Kleine lookalike / imitator

Een foto van de lookalike van Lil Kleine

20 minuten

Live

322 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Lil Kleine kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Ook "die Kleine" uit Amsterdam heeft vanaf nu (Februari 2021) een hele treffende Lil Kleine lookalike en imitator.
Bij toeval ontdekte deze jonge lookalike en imitator dat hij wat stem betreft behoorlijk wat weg had van Lil Kleine. Zo werd hij al op verschillende momenten en plaatsen gevraagd om even als Lil Kleine op te treden. Hij liet daarmee menigeen verbaasd staan.

Na een paar maanden veelvuldig overlegd gehad te hebben heeft hij besloten dat hij toch graag meer bekendheid aan zijn talent wil geven en dus op onze website geplaatst wilde worden.

Hij is vanaf nu te boeken voor verschillende feesten en evenementen, denk daarbij vooral aan examenfeesten, tentfeesten, schoolfeesten, teenage-parties, sweet-sixteen-feesten enzovoort.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: