Lookalikes Nederland

Michael Schumacher lookalike / imitator - Biografie

Het logo van Lookalikes Nederland

Michael Schumacher lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: In overleg
Live: Live
Gezien: 3664 keer (info)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Biografie

Het begin van alle dubbelgangerwerkzaamheden was eigenlijk precies zo als bij andere dubbelgangers. In alledaagse situaties werd deze look-a-like steeds meer aangesproken als "Herr Schumacher" en op zijn gelijkenis met deze Formule-1 held gewezen. Dit heeft geleid tot verwarrende situaties en vele hilarische momenten.
Omdat hij zelf een groot F1-fan is, heeft hij in 1996 (just for fun) eens een paar foto´s (destijds nog in de Benetton overall) laten maken. Deze foto´s zijn bij enkele evenementen- en dubbelgangerburo´s terechtgekomen en het balletje ging aan het rollen.

Daarna zijn de dubbelgangeractiviteiten klein begonnen, zoals bijv. een Ferrari afleveren of als verrassingsgast op een party. De gasten waren zeer onder de indruk, sommigen zelfs positief geshockeerd. Dit effect op mensen tezamen met de professionaliteit maakte dat hij al snel bekender werd. Daarbij ontwikkelden zijn optredens zich tot echte publieksmagneten en werden gelukkig steeds groter en succesvoller. Één ding blijft echter gelijk: de gigantisch leuke reacties van de mensen!

Nu wordt hij al 10 jaar ingezet voor alle mogelijke "eyecatching" evenementen. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfsfeesten, openingen, beurzen, fotoshootings, kart- & race evenementen, interviews, prijsuitreikingen, open dagen, aflevering van exclusieve auto´s, promotionele activiteiten enz.enz.

Hij treedt op in de bekende rode race-overall, die speciaal met behulp van de sponsoren is samengesteld. Met daarbij natuurlijk de diverse originele caps en de helm. Leeftijd, gewicht en grootte zijn hetzelfde als bij het origineel.

Hij brengt zijn eigen fotokaarten mee, die naar wens gesigneerd kunnen worden. Maar natuurlijk wel met zijn eigen handtekening. Dit blijkt altijd een leuk souvenir cq bewijsstuk van de ontmoeting.

X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
E-mail:
Bericht:
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: