Tina Turner lookalike / imitator (95) - Biografie

Het logo van Lookalikes Nederland

Tina Turner lookalike / imitator (95)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Playback
Gezien: 2739 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Tina Turner kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

De "Dutch Tina Turner" is in Nederland dé nieuwe sensatie, die al menig publiek heeft weten te veroveren. De verschillende hits zullen in snel tempo de revue passeren. Dit, verpakt in een goed geoliede show, zorgt voor entertainment van de bovenste plank. "Dutch Tina Turner" heeft jarenlang ervaring opgedaan door in verschillende travestie-acts haar bijdrage te leveren. Circa drie jaar geleden heeft zij echter besloten om op de solo-tour te gaan.
Aangezien zij al sinds de begindagen een groot bewonderaar is van de echte "Tina", was het dan ook vanzelfsprekend om als "Dutch Tina Turner" op te treden. Deze grote bewondering is duidelijk in de act terug te vinden, waarin Tina´s grootste hits tot in de details perfect worden uitgevoerd. Nummers als "Private Dancer", "Golden Eye", "Nutbush City Limits" en "Proud Mary" worden vol passie aan het publiek voorgeschoteld: Simply The Best. De ervaring die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen. Net als de echte Tina weet zij elk publiek volledig om haar vingers te winden. Het publiek van ondermeer "Showbizz City", "It" en het Belgische restaurant "Tops" is hier reeds getuige van geweest. "Dutch Tina Turner" is zodanig nauwelijks van de echte te onderscheiden, waardoor menigeen zich afvraagt: "What´s "Dutch" got to do with it?"
X
Het WhatsApp-logo

Goedemiddag, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: