Zangeres zonder Naam lookalike / imitator (179)

Het logo van Lookalikes Nederland

Zangeres zonder Naam lookalike / imitator (179)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3622 keer (info)
Vanaf:
695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Zangeres zonder Naam kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

2010 wordt het jaar van Mary Servaes-Bey beter bekent als de Zangeres Zonder Naam. ZoŽn 10 jaar naar haar overlijden zet deze look-a-like en imitator van de zangeres zonder naam een fantastisch optreden neer, helemaal in de stijl van de zangeres zonder naam.
Deze look-a-like en imitator van de zangeres zonder naam, stond al voor klein en groot publiek. Zo luisterde zij al een aantal keren de Mega Piraten Festijnen in de achter hoek op met een optreden.

U kunt deze Imitator bij Foppers in Concert boeken voor uw feest en/of evenement.
Deze act is zeer geschikt voor in senioren, zorginstellingen, cafeŽs, buurthuizen tot in grote feesttenten en op festivals.

De authentieke gezelligheid ten top!!
X
Het WhatsApp-logo

Goedemiddag, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: