John Fogerty (CCR) lookalike / imitator

Het logo van Lookalikes Nederland

John Fogerty (CCR) lookalike / imitator

Een foto van de lookalike van John Fogerty (CCR)

+/- 45 minuten

Live

7486 keer (info)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", hieronder, kunt u ons een bericht sturen.

Biografie

In 1999 richtte deze imitator van John Fogerty de Creedence Clearwater Revival-tribute-band "Clearwater" op. Tot 2016 verzorgde de band jaarlijks talrijke optredens in heel BelgiŽ en Nederland maar ook in Duitsland en Zwitserland.
Hoogtepunten voor Nederland waren het optreden in een overvolle megatent op het Zwarte Cross Festival voor maar liefst 15.000 aanwezigen, Arrow Classic Rock, het TT-festival te Assen en andere grote festivals waar zij samen met bekende nationale en internationale artiesten de affiche mochten delen.

Vanaf 2017 is deze imitator solo te boeken met een Best of Creedence Clearwater Revival live-act. Al de grootste hits passeren de revue in een wervelende show van 45min. Met zijn typische John Fogerty-stemkleur en dankzij professionele geluidsbanden is het beleven van een optreden met je ogen dicht net alsof je de echte band aan het werk hoort, de spirit of Creedence Clearwater is Back!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Beeld en geluid

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: