Lookalikes Nederland

Flodder lookalike / imitator - Boekingen

Het logo van Lookalikes Nederland

Flodder lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur:
Live: n.v.t.
Gezien: 5822 keer (info)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Boekingen

U wilt de lookalike / imitator van Flodder boeken, vul dan onderstaand formulier verder in en wij doen ons uiterste best, om U binnen 12 uur een duidelijk antwoord te geven of de lookalike / imitator van Flodder op de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar is.

Wij behandelen dit formulier als een aanvraag, een boeking is pas een boeking op het moment dat wij én u in het bezit zijn van een, door beide partijen, ondertekend contract. Derhalve kan aan dit formulier geen enig recht worden ontleend.

Als u uw e-mailadres juist opgeeft ontvangt u een kopie van dit formulier. Mocht u deze kopie niet binnen 15 minuten ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invoeren van uw e-mailadres. Verstuurt u dan alstublieft het formulier opnieuw of gebruik uw eigen e-mailprogramma.(Met deze controle weet u zeker dat we u op uw adres kunnen beantwoorden).

Velden met een * zijn verplichte velden!

Naam: *
E-mail: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:
Mobiel:
Event:
Datum: * (dd-mm-jjjj)
Tijdstip: (Gewenst tijdstip; bijv. 20:30)
Locatienaam:
Locatieplaats:
Notititie:

Dit formulier kunt u gebruiken om een aanvraag in te dienen voor een optreden van de lookalike / imitator van Flodder. Gebruikt U liever Uw eigen E-mail programma, klik dan hier: zelf een E-mail versturen.