Laurel and Hardy Lookalike (76)

Laurel and Hardy Lookalike (76)

Een foto van de lookalike van Laurel and Hardy

2x 35 minuten

Acte de présence

5370 keer (info)

749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Laurel and Hardy kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Terug in de tijd met de lookalikes van "Laurel & Hardy". Twee imitators die met hun act terug gaan naar de komedie waarvoor ze in de eerste plaats is bedoeld; mensen aan het lachen brengen.
Met hun schitterende imitatie van "Den dikken en den dunne" brengen ze klein en groot aan het lachen. Zij brengen de geest van het komische duo van op het doek naar je toe...
Loorel & Hardie werken perfect meertalig (Nederlands, Frans, Engels).
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Laurel and Hardy Lookalikes, Laurel and Hardy Dubbelgangers, Laurel and Hardy Imitators, Zwart-wit, Slapstick, De dikke en de dunne Imitators, De dikke en de dunne Lookalikes, Loorel & Hardie,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: