Laurel and Hardy Lookalike (76)

Het logo van Lookalikes Nederland

Laurel and Hardy Lookalike (76)

Een foto van de lookalike van Laurel and Hardy

2x 35 minuten

Acte de présence

3748 keer (info)

749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Laurel and Hardy kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Terug in de tijd met de lookalikes van "Laurel & Hardy". Twee imitators die met hun act terug gaan naar de komedie waarvoor ze in de eerste plaats is bedoeld; mensen aan het lachen brengen.
Met hun schitterende imitatie van "Den dikken en den dunne" brengen ze klein en groot aan het lachen. Zij brengen de geest van het komische duo van op het doek naar je toe...
Loorel & Hardie werken perfect meertalig (Nederlands, Frans, Engels).
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Laurel and Hardy Lookalikes, Laurel and Hardy Dubbelgangers, Laurel and Hardy Imitators, Zwart-wit, Slapstick, De dikke en de dunne Imitators, De dikke en de dunne Lookalikes, Loorel & Hardie,

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©