Agnetha Lookalike

Agnetha Lookalike

Een foto van de lookalike van Agnetha

30 minuten

Live

17752 keer (info)

1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Agnetha kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Herleef de onvergetelijke ABBA-tijd met deze professionele en vrolijke ABBA-show. Deze Agnetha imitator laat uw gasten meegenieten en swingen op heerlijke tophits van ABBA. De show duurt 30 minuten en start met een opzwepende Abbamedley en daarna komen onder andere de hits "Dancing Queen","Mama Mia", "Waterloo"en vele andere ABBA nummers aan bod. Vanaf het begin tot het eind een wervelende show!
De Agnetha lookalike act is geschikt voor een jaren 70/80 party, uw bedrijfsevenement en/of discofeesten.

Deze lookalike en imitator van Agnetha brengt de echte Abba-sfeer op uw feest of evenement!!!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Agnetha Look a Like, Agnetha Dubbelganger, Agnetha Imitator, ABBA, Dancing Queen, Mama Mia, Waterloo, Disco, Seventies, Eighties, Thema-avond, Sound-a-like
Fotoalbums:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: