Lookalikes en imitators - bekende buitenlander

Het logo van Lookalikes Nederland

Er zijn 11 resultaten gevonden voor bekende buitenlander:

(1-7 van 11)

Een foto van de lookalike en imitator van  Angelina Jolie
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 8878 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Angelina Jolie kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Wie kent haar niet! Angelina Jolie; Bijna iedere man droomt ervan.

Een foto van de lookalike en imitator van  Arnold Schwarzenegger
Duur: tot 3,5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 7236 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Vanaf:
€ 795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Arnold Schwarzenegger kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Hier is Arnold Schwarzenegger..! Mensen staan versteld van de gelijkenis met de krachtpatser. In 1991 gebeurde het voor deze Look a Like. Op een vakantie in Amerika besloot hij zijn snor af te scheren en zijn haar te veranderen.

Een foto van de lookalike en imitator van  Cristiano Ronaldo
Duur: 1 uur
Live: Acte de présence
Gezien: 16271 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Deze persoon is niet alleen een Look a Like van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.

Een foto van de lookalike en imitator van  George Clooney
Duur: In overleg
Live: n.v.t.
Gezien: 8365 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
Wat een gelijkenis! Deze George Clooney look a like is een rasechte look a like!

Een foto van de lookalike en imitator van  Jack Sparrow
Duur: 1 uur
Live: Acte de présence
Gezien: 21504 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Jack Sparrow kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Deze look a like is te boeken voor Meet and Greet en reclame doeleinden.

Een foto van de lookalike en imitator van  Johnny Depp
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 6263 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Johnny Depp kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Deze look a like was op vakantie in Portugal en van alle kanten kwamen mensen vragen of ze met hem op de foto mochten. Er ging een gerucht dat Johnny Depp in Portugal was, maar dat was deze look a like.

Een foto van de lookalike en imitator van  Koning Filip
Duur: 1 uur
Live: Live
Gezien: 12876 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Vanaf:
€ 695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Koning Filip kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Hij is aanwezig op de opening van uw braderie, bedrijfsfeest of familiebijeenkomst. Hij verzorgt deze gelegenheid bijvoorbeeld met het geven van een kleine speech, het opspelden van eretekens, enzovoort. Ook voor nieuwe voorstellen staat deze Look a Like altijd open.

1 | 2 | Volgende