Vader Abraham Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Vader Abraham Lookalike

Een foto van de lookalike van Vader Abraham

30 minuten

Live

12042 keer (info)

595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Vader Abraham kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Het Smurfenlied op uw evenement ? Boek dan deze Vader Abraham lookalike act.
Deze lookalike is al jaren fan van Pierre Kartner en dan vooral van zijn gevoelige liedjes zoals, Ik ben nog steeds verliefd op jou, Als je weggaat in de nacht, De Clown ect.

Pierre Kartner geroemd en vergruisd maar zeker een fenomeen met wereldwijde bekendheid en successen van "Hier tot Tokio" met nummers als, Het kleine café en Het Smurfen lied.

Mijn plezier is het om in de huid te kruipen van Vader Abraham en een gezellige act te presenteren met al zijn klassieke hits voor op uw feest of evenement.

Leuk voor verjaardagen, bruiloften maar ook als u bijvoorbeeld uw zaak door Vader Abraham wil laten openen.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Vader Abraham Lookalike, Vader Abraham Dubbelganger, Vader Abraham Imitator, Vader Abraham, Sara, Sarah, Verjaardag, Jubileum, Smurfenlied, Kleine Cafe bij de Haven, Pierre Kartner, Songfestival, Shalalie, Feest, Carnaval, Seniorenfestival, Ouderenmiddag, 50, Mosterd, Nostalgie

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©