Het Artiestenmenu

Met het keuzemenu, hieronder kunt U gericht zoeken in onze database. Klik op een type en er wordt een nieuwe pagina met een volledig overzicht geopend, met alle artiesten die aan Uw selectie voldoen. Klik op een foto om de biografie van de aangeklikte act te lezen.

Als u een biografie bekijkt kunt u in het menu aan de rechterzijde kiezen voor Audio/Video (mits beschikbaar), Recensies (lezen en/of plaatsen), Informatie (om informatie van de act op te vragen) of Boekingen (om snel een act voor uw feest of evenement vast te leggen)

Naast onze lookalikes, sound-a-likes en imitators hebben we ook een aantal Speciale acts, geen imitators of look-a-likes, maar wel erg leuk voor op een bedrijfsfeest, bruiloft of trouwerij, verjaardagen of een andere feestelijke gebeurtenis.

Zoeken op Artiest:

Bij de meeste lookalikes is een audio-, video- of youtubefragment opgenomen. Als de button Audio-Video in het menu zichtbaar, en dus aan te klikken is, dan is er een filmpje of fragment beschikbaar. Is de button niet zichtbaar dan is er helaas (nog) geen filmpje of fragment beschikbaar.

Thema pagina's

Hieronder hebben we een aantal thema-pagina's met daarop een aantal geselecteerde acts die volgens ons goed passen binnen de aangegeven thema's.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: