Guus Meeuwis Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Guus Meeuwis Lookalike

Een foto van de lookalike van Guus Meeuwis

30 minuten

Live

12159 keer (info)

1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Guus Meeuwis kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Onze Guus Meeuwis lookalike en imitator is bekend geworden met zijn diversiteit aan stemmetjes, en heeft inmiddels ook een leuke 30 minuten durende Guus Meeuwis-act in elkaar gezet.
Welk nummer je ook zoekt, deze jongere versie van Guus Meeuwis kent alle liedjes en teksten van zijn oudere voorbeeld. En brengt de Brabantse sfeer naar jou feest! Onze Guus Meeuwis lookalike is een echte aanrader!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Guus Meeuwis, Guus Meeuwis Lookalike, Guus Meeuwis Imitator, Guus Meeuwis Dubbelganger, Guus Meeuwis act, PSV, Stadionconcerten, Bedrijfsfeest, Festival, Personeelsfeest, Tentfeest, Bruiloft, Privefeest, Verjaardag, Het dondert en het bliksemt, Proosten, Brabant, Manon Meijers, Het is een nacht, Kedeng, Kedeng, Carnaval, Groots,

Beeld en geluidDeel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©