Andre van Duin lookalike / imitator (35)

Het logo van Lookalikes Nederland

Andre van Duin lookalike / imitator (35)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 1x 40 minuten of 2 x 20 minuten
Live: Live
Gezien: 5117 keer (info)
Vanaf:
849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre van Duin kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is deze persoon gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek Andre van Duin.
Al ruim 15 jaar imiteert hij zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van hem niet te onderscheiden van het echte "van Duin geluid".

Deze Imitator imiteerde de bekendste typetjes van Andre van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit "Ajohee".

In deze superact, met de nodige dosis Andre van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo´s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers worden gevraagd te assisteren bij Andre´s nieuwste experiment...de guillotine.

X
Het WhatsApp-logo

Goedenacht, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: