Vragen

  1. Ik ben artiest en sta op lookalikes-nederland, hoe kan dat?
  2. Hoe boek ik een look-a-like?
  3. Hoe kan kan ik me als look-a-like aanmelden?
  4. Ik heb een vraag die hier niet bij staat.
Ik ben artiest en sta op lookalikes-nederland, hoe kan dat?

U bent als artiest op lookalikes-nederland.nl terecht gekomen, omdat u in het verleden toestemming heeft gegeven om geplaatst te worden op www.foppersinconcert.nl. Lookalikes-nederland.nl, maakt gebruik van dezelfde gegevens als die gebruikt zijn op foppersinconcert.nl.

Alle administratieve taken, voortkomend uit uw plaatsing op deze site, zullen dan ook worden waargenomen door de mensen van Foppers in Concert.

Hoe boek ik een look-a-like?

Naast of bij de biografieën van onze artiesten vindt u een aantal gekleurde keuze mogelijkheden, waaronder: Boekingen en Informatie. Via de knop Boekingen komt u op een overzichtelijk formulier, waarop u een aantal gegevens kunt ingeven.

Na het versturen van het formulier neemt een van onze medewerkers contact met u op over de verdere afwikkeling van de door u geplaatste optie.

Hoe kan kan ik me als look-a-like aanmelden?

U kunt u als look-a-like op 2 manieren aanmelden. De eerste mogelijkheid is het formulier in te vullen dat u in het menu vind onder het kopje "Aanmelden", de tweede mogelijkheid is door een E-mail te sturen aan info@lookalikes-nederland.nl met daarin een biografie, een aantal foto's en ook een drietal referenties.

Wij zullen uw aanmelding vervolgens bekijken en u wellicht uitnodigen op een gesprek. Daarna gaan we over tot het plaatsen van uw biografie en foto's op onze site.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat.

Vragen kunt u stellen door onderstaand formulier in te vullen, hou het kort, en stel alleen de vraag, voor uitgebreide vragen klikt u hier. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina.

Wij zullen vervolgens onze uiterste best doen uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

@

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: