Tom Jones Lookalike

Tom Jones Lookalike

Een foto van de lookalike van Tom Jones

30 minuten

Live

11293 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Tom Jones kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Een meeslepende LIVE act waarbij de bekendste nummers van de legendarische Tom Jones de revue passeren. Wie kent ze niet De lekkere dansbare nummers als..Its not unusual, she´s a lady, Sexbomb, Kiss, Delilah, Whats new pussycat, Love me tonight, en de heerlijke ballads zoals the green green grass of home, With these hands, fall in love, at this moment. Dit zijn enkele nummers uit het repertoire van de Tom Jones lookalike, wat gebracht zal worden tijdens de show. De show duurt 30 minuten maar een toegift kan natuurlijk altijd !!
Er zijn weinig zangers in Nederland met een dergelijk stembereik als die van Tom Jones. Van zeer laag tot zeer hoog en dan ook nog met het zelfde timbre waarin Tom Jones zijn nummers ten gehore brengt. Deze Lookalike haalt dit schijnbaar moeiteloos waardoor het verschil tussen de echte Tom en de Lookalike bijna wegvalt.
Op de kleinste details is tot in perfectie gelet. Uiteraard in de zang maar ook in de bewegingen, de kleding, maar ook het bijvoorbeeld het typerende kapsel.. De pruik is handmatig gemaakt door Rob Sweers welke o.a. alle haarstukken van de Soundmixshow heeft vervaardigd.
De show is inzetbaar op tal van evenementen of themafeesten zoals Las Vegas of Hollywood party´s maar ook gewoon lekker als act tussendoor want stilzitten is met deze "Tom Jones" niet mogelijk !!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Tom Jones Lookalike, Tom Jones Dubbelganger, Tom Jones Imitator, Kiss, Sexbom, My Delilah, Green green grass of home, whats new pussycat, Themafeesten, Privefeesten, Eighties, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: