Koning Filip Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Koning Filip Lookalike

Een foto van de lookalike van Koning Filip

1 uur

Live

18647 keer (info)

695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Koning Filip kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Hij is aanwezig op de opening van uw braderie, bedrijfsfeest of familiebijeenkomst. Hij verzorgt deze gelegenheid bijvoorbeeld met het geven van een kleine speech, het opspelden van eretekens, enzovoort. Ook voor nieuwe voorstellen staat deze lookalike en imitator van Koning Filip altijd open.

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Koning Filip Look a like, Koning Filip Dubbelganger, Koning Filip Imitator, Koning Albert, Prins, Royalty, Belgisch Koningshuis, Opening, Speech, Lintje doorknippen, Fotoshoot, Meet & Greet, Belgie, Jonkvrouw Mathilde, Belg, Acte de presence, Koningin Mathilde, Belgie, Sound-a-like

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht ˇˇk interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©