Amy Winehouse lookalike / imitator

Het logo van Lookalikes Nederland

Amy Winehouse lookalike / imitator

Een foto van de lookalike van Amy Winehouse

30 minuten

Live

14374 keer (info)

1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van
Notice: Undefined variable: imitator in /home/public/sites/www.lookalikes-nederland.nl/includes/Lookalike/include/index.php on line 24
Amy Winehouse kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Wanneer deze lookalike als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.
Deze lookalike heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up. Het was dan ook geen verrassing dat deze lookalike en imitator van Amy Winehouse met haar imitatie de finale haalde n won van "My Name Is... 2010".

Tegenwoordig is deze lookalike van Amy Winehouse een veel geboekte artiest en treedt ze over de hele wereld op, en zelfs voor Madonna.

Setlist:
* You know Im no good
* Valerie
* Wake up alone
* Me and Mr. Jones
* Rehab
* Love is a losing game
* Back to black

Overige nummers zijn op aanvraag ook mogelijk, mits tijdig aangegeven.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: