Mick Jagger Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Mick Jagger Lookalike

Een foto van de lookalike van Mick Jagger

30 minuten

Live

9271 keer (info)

1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Mick Jagger kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Hij is een van de beste Mick Jagger lookalike en soundalike van dit moment. Als geen ander zet hij de sound van de Rolling Stones en Mick Jagger neer!!
Deze lookalike is te boeken met een geweldige 30 minuten performance. Voor ieder feest of partij nu met de grootste hits van The Rolling Stones. Van Satisfaction, Jumping Jack Flash tot het onvergetelijke Angie!!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Mick Jagger Look a like, Mick Jagger Dubbelganger, Mick Jagger Imitator, Mick Jagger Soud a like, Rolling Stones, Leadzanger, Sixties, Seventies, Eighties, Sound-a-like

Beeld en geluid

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©