Lookalikes en imitators - Buitenlandse zanger

Er zijn 20 resultaten gevonden voor Buitenlandse zanger:

(1-7 van 20)

Bob Dylan Lookalike

 Bob Dylan Lookalike

30 minuten

Live

12402 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bob Dylan kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De Nederlandse Bob Dylan lookalike verzorgt een live act van 30 minuten. Deze act is te boeken met Live zang, Martin D-28 gitaar en mondharmonica.

Bono Lookalike

 Bono Lookalike

30 minuten

Live

12523 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bono kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Toen deze persoon 10 jaar oud was had hij al door dat U2 of te wel Bono iets bijzonders had. Een tekening gemaakt op de lagere school bewijst dit.

Boy George Lookalike

 Boy George Lookalike

20 minuten

Live

18303 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Boy George kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike van Boy George startte zijn carriere in 1987 met een deelname aan de soundmixshow. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia.

Demis Roussos Lookalike

 Demis Roussos Lookalike

30 minuten

Semi-Live

12823 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Demis Roussos kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike van Demis Roussos heeft u al een aantal keer op tv kunnen zien, zo trad hij op in de Soundmixshow en Playbackshow en was hij te zien in het trouw-programma Love-letters.

Der Heino Lookalike

 Der Heino Lookalike

30 minuten

Live

14281 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Der Heino kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

"Blau, blau bluht der Enzain", "Ein Festival der Liebe" en "Du´: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Der Heino de harten van zijn publiek. Dat doet zijn lookalike ook zeker!

Eddy Wally Lookalike

 Eddy Wally Lookalike

30 minuten

Live

5449 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie" bij het volledige profiel, kunt u ons een bericht sturen.

Eddy Wally was de beroemdste Vlaamse schlagerzanger welke België ooit gekend heeft. Eddy Wally overleed op 6 februari 2016 na aanhoudende gezondheidsproblemen. In Vlaanderen waren er weinig personen welke zo lang aan de top hebben gestaan als hij.

Elvis Presley Lookalike

 Elvis Presley Lookalike

30 minuten

Live

12548 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Elvis Presley kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Het mag gezegd worden, deze lookalike weet als geen ander hoe bijzonder het is om in de huid van één van zijn grote voorbeelden, Elvis, uit het muziekverleden te stappen.

1 | 2 | 3 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: