Lookalikes en imitators - Buitenlandse zangeres

Er zijn 19 resultaten gevonden voor Buitenlandse zangeres:

(1-7 van 19)

Alicia Keys Lookalike

 Alicia Keys Lookalike

30 minuten

Live

11434 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Alicia Keys kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Sluit je ogen en je hoort Alicia Keys. Je ziet het, je hoort het en je denkt ... woh!

Amy Winehouse Lookalike

 Amy Winehouse Lookalike

30 minuten

Live

21867 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Amy Winehouse kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wanneer deze lookalike als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Beyonce Lookalike

 Beyonce Lookalike

20 minuten

Semi-Live

22218 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 2.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Beyonce kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Beyonce is gespot in Nederland! Kranten staan er vol van. Ze word overal gevolgd en bekeken. Maar niks van dit is waar.......Het is de Beyonce lookalike!

Blondie Lookalike

 Blondie Lookalike

30 minuten

Live

3868 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Blondie kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

We hebben nu ook een Blondie lookalike en imitator. De naam "Blondie" duidt op de gehele groep/band. Deze zangeres brengt in haar eentje de meest bekende nummers van de groep Blondie. We hadden het ook de Debbie Harry lookalike en imitator kunnen noemen, maar Blondie is wat algemener.

Cher Lookalike

 Cher Lookalike

30 minuten

Live

15850 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Cher kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De Cher lookalike was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer "Strong enough" wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Diana Ross Lookalike

 Diana Ross Lookalike

30 minuten

Playback

11987 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Diana Ross kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike act van Diana Ross is entertainment van de bovenste plank. Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink´s "De Travestie Show" heeft deze lookalike van Diana Ross zo´n enorme indruk achtergelaten dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz.

Helene Fischer Lookalike (262)

 Helene Fischer Lookalike  (262)

30 minuten

Live

33148 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Helene Fischer kunt u via de knop "informatie" bij het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De heetste en enige Helene Fischer lookalike, welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is.

1 | 2 | 3 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: