Dorus Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Dorus Lookalike

Een foto van de lookalike van Dorus

In overleg

Live

10172 keer (info)

749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Dorus kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Tijden van toen herleven met deze lookalike van Dorus, die bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor personeels en familie aangelegenheden.
Tom Manders alias Dorus overleed in 1972 en ruim 35 jaar later leeft hij nog steeds voort in de gedaante van onze lookalike.
Geboren in Den Haag, verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint-Germain-des-Prs aan het Rembrandtplein in Amsterdam oprichtte. Manders trad daar zelf op als een typetje dat zou uitgroeien tot de zwerver Dorus.

Natuurlijk kan hij ook enkele liedjes ten gehore brengen. Prijs is exclusief geluid.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Dorus Lookalike, Dorus Imitator, Dorus Dubbelganger, Twee motten, Nachtwacht, Dorus, Bejaardenhuis, Verzorgingshuis, Ziekenhuis, privefeest

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©