Gerard Joling Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Gerard Joling Lookalike

Een foto van de lookalike van Gerard Joling

30 minuten

Live

17264 keer (info)

1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Gerard Joling kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Zoals het een echt showbizzfenomeen betaamt is er ook een imitatie. En wat voor n! Op professionele wijze maakt hij van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles heeft deze Gerard Joling lookalike gedacht!
De Look & Sound a like van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden. De lookalike van Gerard Joling neemt het podium in beslag. Hij knalt tijdens elk optreden. Vele hits komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een spetterende show met veel glitter en glamour! Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn.

Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou Dr Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Er Hangt Liefde In De Lucht, Dan Voel Je Me Beter en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek! Zijn podiumpresentatie, en stemgelijkenis zorgen er voor dat hij in de huid van Gerard Joling veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Gerard Joling Lookalike, Gerard Joling Dubbelganger, Gerard Joling Sound a like, Maak me gek, Festival, Events, Feesttent, Glitter, Glamour, Gordon, Geer en Goor, Songfestival, Podium, Veren, Carnaval, Dameszitting, Op Z'n Geers

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©