Blondie Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Blondie Lookalike

Een foto van de lookalike van Blondie

30 minuten

Live

965 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Blondie kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

We hebben nu ook een Blondie lookalike en imitator. De naam "Blondie" duidt op de gehele groep/band. Deze zangeres brengt in haar eentje de meest bekende nummers van de groep Blondie. We hadden het ook de Debbie Harry lookalike en imitator kunnen noemen, maar Blondie is wat algemener.
Bijna iedereen kent minimaal wel n nummer van Blondie. Er werden in de voorbije jaren namelijk nogal wat nummers van Blondie gecoverd. De Party Animals deden "Atomic" en Atomic Kitten "The tide is high" en "Denis" (Oorspronkelijk van Randy & The Rainbows) werd onder andere door Georgina Verbaan gecoverd.

Onze lookalike en imitator van Blondie brengt de grootste hits van Blondie in een 30 minuten durend optreden en brengt je weer helemaal terug naar de seventies en eighties.

Herbeleef je jeugdmomenten en geniet van de grootste Blondie hits zoals: Denis, Heart of glass, Dreaming, Atomic, The tide is high, One way or another en Call me.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Blondie, Denis, Heart of Glass, Dreaming, Atomic, The Tide is High, One way or Another, Call Me, Debbie Harry, seventies, eighties

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©