Der Heino Lookalike

Het logo van Lookalikes Nederland

Der Heino Lookalike

Een foto van de lookalike van Der Heino

30 minuten

Live

10601 keer (info)

1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Der Heino kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

"Blau, blau bluht der Enzain", "Ein Festival der Liebe" en "Du: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Der Heino de harten van zijn publiek. Dat doet zijn lookalike ook zeker!
De Der Heino imitatie act weet elk publiek in een uitzinnige massa om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Der Heino Look a Like, Der Heino Dubbelganger, Der Heino Imitator, Der Heino, Duits, Duitse act, Duitse muziek, Schlagerfestival, Oktoberfest, Bier, Worst, Tiroler, Du, Ein festival der Liebe, Fiesta Mexicana, Feesttent, Bierhal, Sound-a-like

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©