Der Heino Lookalike

Der Heino Lookalike

Een foto van de lookalike van Der Heino

30 minuten

Live

14547 keer (info)

1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Der Heino kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

"Blau, blau bluht der Enzain", "Ein Festival der Liebe" en "Du´: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Der Heino de harten van zijn publiek. Dat doet zijn lookalike ook zeker!
De Der Heino imitatie act weet elk publiek in een uitzinnige massa om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Der Heino Look a Like, Der Heino Dubbelganger, Der Heino Imitator, Der Heino, Duits, Duitse act, Duitse muziek, Schlagerfestival, Oktoberfest, Bier, Worst, Tiroler, Du, Ein festival der Liebe, Fiesta Mexicana, Feesttent, Bierhal, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: