Sting lookalike / imitator

Het logo van Lookalikes Nederland

Sting lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5301 keer (info)
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Sting kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

Deze Look & sound-a-like van Sting zingt alle grote hits uit zijn solocarriëre en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing "IJO" gehalte. Met zijn ijle hoge stemgeluid is deze sound-a-like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester.
Stings carriëre bestrijkt nu zo´n 35 jaar daardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze Look a Like is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.
X
Het WhatsApp-logo

Goedenacht, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: