Robbie Williams Lookalike (23)

Robbie Williams Lookalike (23)

Een foto van de lookalike van Robbie Williams

30 minuten

Live

10368 keer (info)

1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Robbie Williams kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Wanneer deze artiest in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie Williams live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie Williams zorgt deze lookalike steeds opnieuw voor een té gekke show.
De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie Williams er zelf een hand in heeft. Gedurende 30 minuten geniet je van "Angels", "Feel", "Let me entertain you´ en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie Williams zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.

Dit is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Robbie Williams Lookalike, Robbie Williams Dubbelganger, Robbie Williams Imitator, In de huid van, My Name is Robbie Williams, Tattoos, Pop, Themafeest, Privefeest, Meet & Greet, Fotoshoot, Angels, Let me entertain you, Rock DJ, Just Like Robbie, Sexy, Robby Williams, Tribute, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: