Jan Smit Lookalike (181)

Het logo van Lookalikes Nederland

Jan Smit Lookalike (181)

Een foto van de lookalike van Jan Smit

30 minuten

Live

6594 keer (info)

695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Jan Smit kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

In deze speciale act zingt deze Jan Smit Imitator met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem, alle hits van deze populaire zanger.
Feestnummers als "Vrienden voor het leven","Als de nacht verdwijnt" worden afgewisseld met zijn meer gevoelige hits als "Laura" en "Naam in de sterren". Succes is bij deze act dan ook geen toeval maar vanzelfsprekend!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Jan Smit Look a Like, Jan Smit Dubbelganger, Jan Smit Imitator, Leef nu het kan, Volendam, Nick en Simon, Als de morgen is gekomen, Boob Boom Bailando, Als de nacht verdwijnt, Gehandicapten, Nederlandstalig, Hollandse feesten, Carnaval, Privefeesten, Piratenfestijn, My Name is Jan Smit, Jan Smit, Sound-a-like

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©