Koning Willem Alexander Lookalike (242)

Koning Willem Alexander Lookalike (242)

Een foto van de lookalike van Koning Willem Alexander

1 uur

Acte de pr├ęsence

4043 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Koning Willem Alexander kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Wat is er nu leuker dan om uw evenement compleet maken met een bijna echte Koning Willem Alexander? Dat is mogelijk met deze lookalike.
Deze lookalike wordt dagelijks herkend op straat en aangesproken als Koning Willem Alexander. Na veel positieve reacties heeft hij besloten voortaan door het leven te gaan als lookalike van Koning Willem Alexander.

U en uw gasten zullen verteld staan van de overeenkomsten!
Deze bijna echte koning is te boeken voor al uw fotoshoots, openingen, speeches, feesten en andere evenementen.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Koning, Koningin, Koningin Maxima, Koning Willem Alexander, Koning Willem Alexander Look a Like, Koning Willem Alexander Imitator, Koning Willem Alexander Dubbelganger, Willem, Willem Alexander, Koning Willem-Alexander, Alex, Koningsdag, Opening, Speeches, Reclame doeleinden, Feesten, Evenementen, Oranje, Oranjefeesten, Jubilieum, Soestdijk, Lintjes doorknippen
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht ˇˇk interresant: