Helene Fischer Lookalike (267)

Het logo van Lookalikes Nederland

Helene Fischer Lookalike (267)

Een foto van de lookalike van Helene Fischer

30 minuten

Live

3923 keer (info)

1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Helene Fischer kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Atemlos genieten van een optreden van Helene Fischer bij u thuis, op uw evenement of oktoberfest? Dat kan vanaf nu met deze Helene Fischer Tribute show!
In een 30 minuten optreden brengt zij de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich in dien Leben, Immer Wieder en vele andere meezingers!

Deze Helene Fischer imitator beschikt over een jarenlange podiumervaring en met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze geroutineerde blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek!

Haar performance is niet onopgemerkt gebleven; niet zelden kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlagerliefhebbers heeft voorzien van een "heuse" handtekening en selfie.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Helene Fischer, Duits, Oktoberfest, Oktoberfeesten, Carnaval, Tentfeesten, Festival, Atemlos, Phanomen, Fieber, Look a Like, Imitator, Dubbelganger, Double,

Beeld en geluid

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant:
  • De Home-button

Lookalikes Nederland
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes Nederland 2022©