Helene Fischer Lookalike (262)

Helene Fischer Lookalike (262)

Een foto van de lookalike van Helene Fischer

30 minuten

Live

33424 keer (info)

1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Helene Fischer kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De heetste en enige Helene Fischer lookalike, welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is.
Sinds 2014 treed deze imitator zo goed als wekelijks op. Afgelopen winter toerde ze wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. En vanaf nu ook te zien en te horen in Nederland.

Net zoals Helene Fischer zelf is deze lookalike een geschoolde zangeres met afgeronde muziekstudie. Niet alleen de zang, maar ook haar Power-Show met de beste Helene Fischer hits en haar fantastische uitstraling zijn de basis voor succes bij al haar optredens.

Of het nu groot, klein, feesttent of privé feesten zijn, deze imitator zorgt met haar uitstraling ervoor dat elk publiek zal worden betoverd . "Atemlos", "Phänomen" en "Fieber" zijn zowaar de grote Helene Fischer hits welke gegarandeerd zorgen voor Stimmung en een gelukkig publiek en dus organisatie.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Helene Fischer, Duits, Oktoberfest, Oktoberfeesten, Carnaval, Tentfeesten, Festival, Atemlos, Phanomen, Fieber, Look a Like, Imitator, Dubbelganger, Double,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: