Lady Gaga Lookalike (186)

Lady Gaga Lookalike (186)

Een foto van de lookalike van Lady Gaga

20 minuten

Live

5095 keer (info)

1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Lady Gaga kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze lookalike en imitator van Lady Gaga is beschikbaar voor optredens in België, Nederland, Duitsland en op aanvraag zelfs in de rest van Europa.
2009 was het jaar voor de nieuwe pop-sensatie uit Amerika: Lady Gaga. Zij had hits met Just Dance, Poker Face, Love Game en Paparazzi. In de komende jaren zullen we nog veel van haar gaan horen.

Het optreden van onze Lady Gaga lookalike bestaat uit een 20 minuten durende show met de tophits van Gaga en tevens zijn er verscheidene wissels qua items op het podium. Boek deze popster nu en geniet van een wervelende show.

De Lady Gaga show is uitermate geschikt voor discotheken, dancings en dance-events.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Lady Gaga Look a Like, Lady Gaga Dubbelganger, Lady Gaga Imitator, Lady Gaga, Aleandro, Bad Romance, Pokerface, Telephone, Pop, Love Game, Papparazzi, Just Dance, Discotheken, Events, Dance-events, Kledingwissel, Extreem, Tribute, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: