Tina Turner Lookalike (165)

Tina Turner Lookalike (165)

Een foto van de lookalike van Tina Turner

30 minuten

Live

6469 keer (info)

1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Tina Turner kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De Tina Turner Tribute was een logisch gevolg van haar overwinning in de soundmixshow van 2001. Hoe ging dat ook al weer? Voor de liefhebbers, klik hier en zie zelf hoe zij de harten van kijkend Nederland wist te veroveren.
The Hits of the sixties
Tijdens de ongeveer 30-35 minuten durende show komen uiteraard alle grote hits van de Queen of Rock voorbij. De bekende "oudjes", zoals "River deep, mountain high", "Nutbush city" en "Proud Mary" worden door deze lookalike met net zo veel vuur gebracht als dat Tina Turner dat in de jaren 60 deed.

The Hits of the eighties
Ook de hits die Tina Turner tijdens haar come back in de tachtiger jaren scoorde worden gebracht. Meest bekend is natuurlijk "The Best", welke deze Tina Turner imitator in 2001, na de kampioenswedstrijd tegen Heerenveen, in een vol PSV stadion mocht zingen.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Tina Turner Look a Like, Tina Turner Dubbelganger, Tina Turner Imitator, Seventies, Sixties, Eighties, Rolling on a River, Proud Mary, The Best, Private Dancer, Themafeest, Thema-avond, Soundmixshow, Beau Monde, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: