Lady Gaga Lookalike (226)

Lady Gaga Lookalike (226)

Een foto van de lookalike van Lady Gaga

20 minuten

Live

5920 keer (info)

1.849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike van Lady Gaga kunt u via de knop "informatie" hieronder ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze intrigerende lookalike zet een fascinerende vertolking van Lady Gaga neer: Ze ziet eruit als Gaga, zingt als Gaga, beweegt als Gaga, en creeert geweldige outfits. Haar performances zijn pakkende "short stories" met veel energie en verschillende looks, om zelfs het meest veeleisende publiek te entertainen!
Deze imitator trad als Lady Gaga wereldwijd op in de Modefabriek en de Armani afterparty, Amsterdam International Fashion week, en de 75e verjaardag van Polaroid, waar Gaga Creative Director van is!), Londen, Shanghai (Formule 1 Closing Party), Barbados, Zuid-Afrika, Buckarest, Sofia, Istanbul, Oostenrijk, Cyprus en Cannes.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Lady Gaga, Pokerface, Rare kleding, Extreem, Clubs, Discotheken, Imitator, Look a Like, Dubbelganger
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: