Lady Gaga lookalike / imitator (226) - Biografie

Het logo van Lookalikes Nederland

Lady Gaga lookalike / imitator (226)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 20 minuten
Live: Live
Gezien: 2054 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Lady Gaga kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

Deze intrigerende look a like zet een fascinerende vertolking van Lady Gaga neer: Ze ziet eruit als Gaga, zingt als Gaga, beweegt als Gaga, en creeert geweldige outfits. Haar performances zijn pakkende "short stories" met veel energie en verschillende looks, om zelfs het meest veeleisende publiek te entertainen!
Deze imitator trad als Lady Gaga wereldwijd op in Amsterdam .Modefabriek en de Armani afterparty, Amsterdam International Fashion week, en de 75e verjaardag van Polaroid, waar Gaga Creative Director van is!), Londen, Shanghai (Formule 1 Closing Party), Barbados, Zuid-Afrika, Buckarest, Sofia, Istanbul, Oostenrijk, Cyprus en Cannes.
X
Het WhatsApp-logo

Goedeavond, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes Nederland Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: